27. - 30.12.2019 KAMPUSHALLI, KOKKOLA

Blogi

Winter 2017: Turnausfinaalit Non-BYOC

Urbanlan Winter 2017-tapahtuman peliturnausten finaalit tullaan pelaamalla non-BYOC-mallilla, eli finaalit pelataan tapahtuman lavalla turnaustietokoneilla! Tietokoneet tapahtumaan tarjoaa Jimm's PC-Store.

Seuraavien turnausten finaalit pelataan non-BYOC:

  • Overwatch 6vs6
  • League of Legends 5vs5
  • Counter-Strike: Global Offensive 5vs5
  • Hearthstone 1vs1
  • Rocket League 3vs3

Winter 2017: CSGO-turnauksen pääpalkinto 750€

Tulevien lanien pääturnaus tulee olemaan Counter-Strike: Global Offensive. Turnauksen pääpalkinto on viime vuoden tapaan 750 euroa tiimille. Lisätietoa turnauksesta ja muista compoista tulee lähiviikkoina!

Winter 2016: CS:GO-finaalit Non-BYOC, pääpalkinto 750€

Talven lanien pääturnaus on Counter-Strike: Global Offensive, ja se näkyy. Turnauksen pääpalkinto on 750€ puhtaana käteen tiimille. Tämän lisäksi ainakin finaalit tullaan pelaamaan Jimmsin tarjoamilla pelikoneilla, joissa on mm. Asuksen 144hz pelinäytöt.

Lisätietoa turnauksesta ja muista compoista tulee lähiviikkoina!

Rekry talven laneille on alkanut!

Haku talven lanien työntekijäksi on alkanut jälleen. Jos olet yli 18-vuotias ja kiinnostunut järjestämään Suomen parhaita laneja, niin käy Mukaan toimintaan-sivullamme.

Etsimme tällä hetkellä varsinkin järjestyksenvalvontaan kiinnostuneita henkilöitä. Muistathan että ei tarvitse kokemusta mistään aikaisemmasta työstä, kunhan olet kiinnostunut työstä riittää meille! :)