Urbanlan järjestää League of Legends eSM-turnauksen 2020

Suomen Elektronisen Urheilun Liitto SEUL ry on myöntänyt Urbanlan ry:lle eSM-operaattorin statuksen, ja tämän myötä Urbanlan ry järjestää League of Legendsin eSM-turnauksen joulukuussa 2020.

Turnaus tullaan pelaamaan online- sekä offline-muodoissa marras-joulukuussa 2020. Turnauksen finaali pelataan Urbanlan Winter 2020-tapahtumassa Kokkolassa joulukuussa 2020.

Lisätietoa turnauksesta tulee syksyn 2020 aikana, pysy kuulolla näissä kanavissa:

http://www.esm.gg/
https://twitter.com/esm_gg
https://instagram.com/esmkisat
https://facebook.com/esm.gg

eSM-kisat

Suomen elektronisen urheilun liitto - SEUL ry toimeenpanee vuonna 2020 elektronisen urheilun suomenmestaruuskilpailut. eSM-kisat pelataan vuonna 2020 viidessä eri pelissä. eSM pyrkii nostamaan esiin suosituimpien kilpailullisten videopelien taitavimpia yksilöitä ja joukkueita, kansallisesti. eSM-turnausten tarkoituksena on lisäksi nostaa elektronisen urheilun näkyvyyttä kotimaassa, lisätä nuorisotyön osuutta Liiton toiminnassa ja luoda pohjaa kestävälle kilpailutoiminnalle. Nuorisotyö on tärkeä osa Liiton toimintaa ja eSM lisää sen osuutta Liiton toiminnassa entisestään.

Kisoihin osallistuminen on avointa kaikille Suomen kansalaisille, osallistumiseen vaaditaan yleinen eSM-pelaajalisenssi, jonka hinta vuonna 2020 on 5 euroa. Lisenssi oikeuttaa pelaajan osallistumaan useampaan eSM-turnaukseen. Käytettävä Suomisport-pelaajarekisteri on Suomen Olympiakomitean järjestelmä, joka kerää yhteen valtaosan suomalaisista urheiluliitoista. Pelaajarekisterin tavoitteena on kehittää ja nostaa kansallista elektronisen urheilun harraste- ja kilpailutoimintaa.