27. - 30.12.2017 KAMPUSHALLI, KOKKOLA

Urbanlan Winter 2015 - Palautteiden jälkipyykki

Kävimme viime viikolla crewin kanssa läpi sivustomme kautta saadut palautteet koskien viime lanejamme. Ajattelin kirjoittaa tähän mietteitämme palautteista ja kuinka tulemme ottamaan ne huomioon tulevissa tapahtumissa.

Ensinnäkin, kiitos kaikille jotka lähettivät palautteen! Nämä ovat todella tärkeitä meille tapahtumamme kehityksessä.

CS:GO:n lagiminen ja verkon toimivuus tuli todella usein ilmi palautteissa. CS:GO:n toimimattomuus tuli meille yllätyksenä, ja selvitimme asiaa paikan päällä. Loppujen lopuksi selvisi että ongelma olikin Valven peliservereissä, eikä meidän verkossa. Valven peliserverit eivät pitäneet siitä että meidän IP-osoitteesta tuli näin paljon liikennettä CS-servereille ja sen takia tuli packet lossia. Ensi tapahtumassa otamme yhteyttä Valveen ennakkoon asian ratkaisemiseksi. Verkkoyhteys toimi muuten meidän mielestä moitteettomasti.

Nukkumapaikat olivat alimitoitettu aika pahastikin. Kun suunnittelimme nukkumapaikkoja kuvittelimme että kyseinen tatami-tila riittäisi kaikille nukkujille, mutta näin ei todellakaan ollut. Ensi laneille suunnittelemme nukkumista varten huomattavasti suuremmat tilat. Harkitsemme myös valvojien järjestämistä nukkumatiloihin.

Tapahtumapaikka sai runsaasti hyvää palautetta, ja tästä olemme todella iloisia! Me järjestäjätkin olimme hyvin tyytyväisiä uuteen Kampushalliin ja toivommekin että voimme jatkossakin pitää lanit siellä.

Siisteys jakoi hieman mielipiteitä. Osan mielestä tapahtuma-alueella (ja varsinkin vessoissa) oli likaista, toiset taas olivat tyytyväisiä verrattuna laneihin Urheilutalolla. Järjestämme ensi laneilla siivouksia tiheämmin, toivottavasti se auttaa tähän ongelmaan.

Pöydät ja tuolit eivät kaikkia miellyttäneet. Joidenkin mielestä paikat olivat liian pieniä ja osa myös valitti pöytien ja tuolien korkeudesta. Otamme nämä asiat huomioon ensi laneilla, toivottavasti saamme parempia pöytiä/tuoleja tarjottavaksi.

Compojen palkinnot oli myös aika iso puheenaihe. Myönnämme että tällä kerralla palkinnot eivät ihan olleet samalla tasolla kuin viime tapahtumissa. Tämä johtui useasta syystä, mm. uusi tapahtumapaikka jolla oli eri vuokra kuin Urheilutalolla, isompi crew (koska suurempi tapahtuma) ja vähäinen sponsorien määrä. Ymmärrämme kyllä tämän huolenaiheen ja varmistamme että ensi kerralla meillä on tarjolla huomattavasti paremmat palkinnot compoihin.

Musiikin äänentaso myös mainittiin todella usein palautteissa. Ymmärrämme että compojen aikana musiikki voi tuntua liian kovalta, mutta kannattaa ottaa huomioon että compoja on lähestulkoon kokoajan käynnissä, joten äänentason laskeminen pelkästään compojen ajaksi on vaikeaa. Mutta otamme tämän äänentason nyt huomioon tulevissa tapahtumissa, esimerkiksi parantamalla kaiuttimien sijaintia ja kokoa.

Tiivistettynä, saimme mielestämme todella hyvää ja rakentavaa palautetta, kiitos näistä ja toivottavasti näemme kesälläkin!

Terveisin,
Kristian Polso
Hallituksen puheenjohtaja
Urbanlan ry